محمد آصف محسنی

تبلیغ در فضای مجازی

تبلیغ در فضای مجازی

محمد آصف محسنی

امید به آینده بهتر و عدالت پایدار با ظهور صاحب الامر (عج) و احقاق حقوق پایمال شده گان!.

اشک در چشمان من طوفان غم دارد هنوز = خنده بر لب میزنم تاکس نفهمد راز من.!

دانستنی هایی درباره پیاز

يكشنبه, ۳۰ شهریور ۱۳۹۳، ۰۵:۱۵ ب.ظ

پیاز مانند سیر، از خانواده ALLIUM هستند و هر دو سرشار از ترکیبات سولفور قوی هستند که باعث بوی تند و همچنین باعث افزایش سلامتی می شود.

پیاز سرشار از کروم می باشد. یک ماده معدنی که به سلول ها در واکنش به انسولین، به همراه ویتامین C، فلاونویید و کورسیتین کمک می کند.

اثر کاهش دهنده قندخون
در آزمایشات مشخص شده‌است که خوردن زیاد پیاز باعث کاهش میزان گلوکز می شود. دلایل آزمایشگاهی و بالینی نشان می دهد که آلیل پروپیل دی سولفید، مسوول کاهش قندخون بوسیله افزایش انسولین موجود در خون می باشد.

آلیل پروپیل‌دی سولفید این کار را در تضاد با انسولین انجام می دهد به این صورت که یک دی سولفید، جاهایی از کبد را اشغال می کند که انسولین در آن قسمت ها غیرفعال است. این باعث می شودکه مقدار انسولین افزایش یابد و گلوکز را به داخل سلولهایی هدایت کند که باعث کاهش قندخون می شوند. 

مطالعاتی که بر روی افراد دیابتی انجام شده‌ است نشان داده که کروم باعث کاهش میزان رسوب گلوکز خون، کاهش میزان انسولین و کاهش میزان کلسترول و تری گلیسیرد می شود، در حالی که باعث افزایش میزان کلسترول نوع HDL (کلسترول خوب) می شود.

مواد موجود در 100 گرم پیاز 
کروم 24.80 میکرو گرم
ویتامین C 10.24 میلی گرم
فیبر 2.88 گرم
منگنز 0.22 میلی گرم
ویتامین B6 0.19 میلی گرم
تریپتوفان 0.03 گرم
فولات 30.40 میکروگرم
پتاسیم 251.20 میلی گرم
فسفر 52.80 میلی گرم
مس 0.10 میلی گرم

موافقین ۱ مخالفین ۰ ۹۳/۰۶/۳۰
mohammad asaf mohseni

دانستنیها

پیاز

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی